Skip to main content

Nuchter, gedreven en toegankelijk

NNEK staat voor Noordnederlands Effektenkantoor. In Groningen, na de renovatie van ons voormalig kaaspakhuis, zijn we in 1986 gestart met vermogensbeheer. Drie jaar na de oprichting van NNEK openden we onze tweede vestiging in Amsterdam. Vlakbij de beurs. Vandaag de dag werken we met een gedreven team vanuit Heerenveen en Amsterdam.

Onze kernwaarden zijn: nuchter, gedreven en toegankelijk. Vermogensbeheer en beleggen gaan vaak gepaard met jargon en dikdoenerij. Allemaal onzin. Wij maken zaken niet moeilijker dan ze zijn. Wel duidelijker. Geen poespas, zeggen waar het op staat en handelen in het belang van de klant. Nu heeft iedereen het erover, voor ons is het al lang vanzelfsprekend.

Iedereen is uniek. Elke situatie, levensstijl en bijbehorende uitgavepatronen zijn dus anders. Met een financieel plan, goede begeleiding én passende beleggingsdiensten is het mogelijk om in ‘financiële rust’ te leven. Dat doen wij in samenwerking met financieel adviseurs.

Voor onze eigen medewerkers stellen we ook een financieel planner beschikbaar, zodat ook zij geholpen worden hun financiële doelen te bereiken.

Klantjaarverslag

Wilt u een kort overzicht van de ontwikkelingen van het afgelopen jaar? Via het klantjaarverslag krijgt u:

  1. De mensen achter NNEK te zien.
  2. Tips voor een betere beleggingservaring.
  3. Inzicht in onze ontwikkelingen en uitdagingen.

“Kunnen mijn kinderen wel van mijn vermogen studeren?”

Uw leven financieel op orde. Nu en in de toekomst. Zoek een adviseur

    Neem contact met mij op

    Vul uw gegevens in, dan nemen wij snel contact met u op.