Skip to main content

Waarom werken we samen met adviseurs?

Wij geloven dat beleggen geen doel op zich is, maar juist onderdeel is van een financieel plan. Wat heeft u nodig? Waarom? En wanneer? Dit moet constant gemonitord worden, want uw leven is altijd in verandering. Een geboorte, overlijden, scheiding, faillissement, nieuwe baan of een nieuw huis. Het zijn allemaal zaken die op uw pad kunnen komen en zorgen dat u er financieel anders voor staat. Met een financieel adviseur, een vertrouwenspersoon die inzicht heeft in uw leven, blijft u op koers. En daarmee bereikt u uw eiland naar keuze: Paradiso Pensionada, Studie Archipel of Isla Seconda!

Vind uw adviseur

De financieel adviseurs waar wij mee samenwerken zijn allemaal onafhankelijk. Ze werken niet voor ons, maar ze werken met ons. Die onafhankelijkheid is belangrijk, want zo krijgt u advies dat écht passend is bij uw situatie.

We hebben een groot platform opgebouwd met financieel adviseurs waar wij mee samenwerken. Wij helpen u natuurlijk graag om een passende adviseur voor u te vinden. Vul het contactformulier hieronder in, dan nemen wij snel contact met u op!

Contactformulier

    Een adviseur mag contact met mij opnemen. Ik snap dat NNEK mijn verzoek kan doorsturen naar een onafhankelijk financieel adviseur:

      Neem contact met mij op

      Vul uw gegevens in, dan nemen wij snel contact met u op.