Skip to main content

Beleggen vanaf 100 euro

Vaak wordt gedacht dat beleggen alleen mogelijk is als u minimaal €100.000 belegt. De kernwaarden van NNEK zijn niet voor niets ‘nuchter, gedreven en toegankelijk’. Bij ons belegt u dus gewoon vanaf 100 euro per maand. Iedereen moet een kans hebben om vermogen op te bouwen!

Maatschappelijk verantwoord

Bij NNEK belegt u automatisch maatschappelijk verantwoord. Het is tegenwoordig gemeengoed aan het worden, maar wij dragen graag een steentje bij aan een betere wereld. Wij helpen u aan een goed rendement om uw doelen te bereiken. En als dat ook nog op een maatschappelijk verantwoorde manier kan, waarom zouden we dat dan niet doen? NNEK selecteert beleggingen voor u die verantwoord omgaan met het milieu en de maatschappij. Bedrijven met onacceptabel gedrag sluiten wij dan ook uit. Bijvoorbeeld tabaksproducenten, thermische kolenmijnen en controversiële wapenfabrikanten.

Meer informatie

Prijsbewust

NNEK is onafhankelijk. Dit betekent dat wij geen eigen fondsen aanbieden. Hierdoor zijn de externe fondskosten veel lager dan bij de huisfondsen van andere partijen. Dit is belangrijk bij het behalen van uw doel. U belegt omdat u vermogen wilt opbouwen. Dus zijn de kosten hoog? Dan houdt u onderaan de streep minder over. Dat zou natuurlijk zonde zijn!

Met goede begeleiding

U belegt met een doel. Zodra u een rekening bij ons opent, is het aan ons de taak samen met uw adviseur u zo goed mogelijk te begeleiden naar het behalen van uw doel. Dit doen we door onze kennis te delen via onze Academie. Hier delen wij kennisvideo’s en podcasts, maar ook door u via onze Mijn Doel-app te laten zien of u goed op weg bent. Staat uw stoplicht op oranje of rood? Dan geven wij aan wat er moet gebeuren om het stoplicht weer op groen te krijgen.

Samenwerking adviseurs

Waarom werken we samen met financieel adviseurs? Omdat adviseurs tot wel 3,75% aan toegevoegde waarde opleveren. Ze geven u een goed financieel overzicht. Hierdoor kunt u niet alleen slimmere keuzes maken, maar het geeft u ook emotionele rust. U weet wat u te besteden heeft. Nu, maar ook later.

Meer informatie

Rendement en kosten

Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat u vermogen kunt opbouwen. Daarom stimuleren we een periodieke incasso van minimaal 100 euro per maand. Met deze incasso betaalt u geen minimumkosten van 149 euro. Een groot deel van onze klanten kiezen voor een maandelijkse inleg. Dit verbetert de beleggingservaring en geeft u meer kans op het bereiken van uw doel.

    Neem contact met mij op

    Vul uw gegevens in, dan nemen wij snel contact met u op.