Skip to main content

Met 5 sterren hebben we de hoogste waardering voor onze dienstverlening.

We zijn best een beetje trots op deze prachtige beoordeling, want Finner.nl is het grootste vergelijkings- en adviesplatform voor beleggers in Nederland. Deze beoordeling is voor u en voor ons erg belangrijk omdat Finner checkt, beoordeelt en een transparante weergave van de kosten, rendementen en kleine cijfers geeft van alle aanbieders.

Waar verdienen we 5 sterren voor?

Finner.nl beoordeelt op 25 onderdelen en 80 criteria op het gebied van organisatie, kostenbeleid, beleggingsbeleid en risicobeleid.

Organisatie
Er vindt een controle plaats op de aanwezigheid van de juiste vergunningen (AFM, DNB), registratie bij het Kifid en DSI en diverse kwaliteitsvereisten. Daarnaast wordt het trackrecord en de omvang van beheerd vermogen beoordeeld.

Kostenbeleid
Op basis van actuele portefeuilles worden de hoogte, de voorwaarden
en transparantie van alle kosten getoetst o.b.v. de laatste wet en regelgeving (MifidII). Ook wordt er gekeken naar ongewenste verdienmodellen en goede informatievoorziening.

Beleggingsbeleid
Op basis van beleggingsportefeuilles worden transparantie en betrouwbaarheid van de rendementen, de onafhankelijkheid van het beleid (eigen producten) en de uitgangspunten en borging van het beleid gevalideerd.

Risicobeleid
De transparantie van risico’s en communicatie naar klanten over risico’s
worden beoordeeld. Zo wordt het inzicht in de risico profielen getoetst, het gevoerde risicobeleid en hoe de monitoring van beleggingsrisico’s plaatsvindt.

Download het hele beoordelingsrapport en krijg inzage op de score en de beoordeling per getoetst onderwerp.

    Neem contact met mij op

    Vul uw gegevens in, dan nemen wij snel contact met u op.