Skip to main content

Beleggen doet u met een helder financieel plan

Egbert Berkhoff – Directeur NNEK: “De meeste mensen overschatten rendement op korte termijn en onderschatten rendement op lange termijn. Op de beurs gaat het nu voorspoedig en op uw spaarrekening krijgt u bijna geen rente. Dan lijkt de zoektocht naar rendement snel gezet. Als u wordt benaderd met een fantastisch rendementsvoorstel dat te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat vaak ook.

Zo waarschuwt de overheid geregeld voor dubieuze verkopers. Het lijkt erop dat beleggen, speculeren en gokken door veel zelfbenoemde experts op een hoop worden gegooid. Vaak wordt er gesproken over garanties of hoge rendementen. Besef in deze gevallen dat u diep in de voorwaarden moet duiken of een expert met kennis en een vergunning moet raadplegen. Garanties zijn vaak boterzacht en hoge beloofde rendementen kennen altijd een hoger risico. Wie zich hier niet van bewust is, kan voor onaangename verrassingen komen te staan.

Speculeren en gokken is een spelletje. Daar verliezen de deelnemers. Beleggen doet u met een helder financieel plan. Steek uw geld alleen in wat u begrijpt, vertrouw niemand op zijn blauwe ogen en leg elke maand een bedrag in. Niemand weet het ultieme moment om te beginnen met beleggen. Maar als u elke maand wat geld belegt in een goed gespreide portefeuille, dan maakt het moment niet uit en is het risico te overzien. Samen met financieel adviseurs helpen wij klanten om inzicht te krijgen in hun situatie en om hun doelen in het leven te bereiken.”

Weinig mensen worden gelukkig van rijk zijn, maar wel van een rijk leven

Michiel van Vugt – Commercieel Directeur NNEK: “Naast ‘gezondheid’ is ‘financiële rust’ een van de voorwaarden voor een stressvrij leven. Dit is een van de redenen dat wij al decennialang nauw samenwerken met onafhankelijk financieel adviseurs. Hoe beter u weet wat uw geldzaken voor u betekenen, hoe meer rust u ervaart. Samen met adviseurs bouwen we daarom aan een duurzame relatie met onze klanten. Hieronder leest u meer over waarom wij exclusief samenwerken met financieel adviseurs.

Ook vinden wij het belangrijk én leuk om klanten te voorzien van informatie via onze podcast Je Geld en/of Je Leven. Deze podcast gaat over de keuzes die u in het leven neemt. De ene keer over geld, de andere keer over het leven. In deze podcast praat ik met ondernemers, psychologen, sporters, coaches, deskundigen en anderen. Zo streef ik elke keer weer om bij te dragen aan het maken van betere keuzes voor de luisteraars. Weinig mensen worden gelukkig van rijk zijn, maar wel van een rijk leven. Ik ben trots dat ik al meer dan 15 jaar een bijdrage mag leveren aan de financiële rust van klanten.”

Ga naar podcast

Waarom werken wij samen met financieel adviseurs?

We zijn een vermogensbeheerder, maar we beseffen ons heel goed dat geld maar een middel is. Beleggen moet daarom geen doel op zich zijn, maar juist onderdeel van een financieel plan. Wat heeft u nodig? Waarom? En wanneer? Dit moet doorlopend gemonitord worden, want uw leven is constant in verandering: geboorte (klein)kinderen, een overlijden, scheiding, nieuwe baan of een nieuw huis. Het zijn allemaal zaken die op uw pad kunnen komen en zorgen dat u er financieel anders voor staat. Maar daarnaast heeft u ook persoonlijke doelen in het leven. U wilt het leven dat u wilt leiden. Voor iedereen betekent dit iets anders: groter wonen in het buitengebied, zodat de kinderen met veel ruimte en groen opgroeien. Of met het hele gezin een verre reis maken. Of ‘gewoon’ eerder stoppen met werken, zodat u samen met uw partner van het leven kunt genieten. Met een financieel adviseur, een vertrouwenspersoon die inzicht heeft in uw leven, gaat u toewerken naar deze doelen én blijft u op koers. Daarmee bereikt u uiteindelijk uw eiland naar keuze: Paradiso Pensionada, Studie Archipel of Isla Seconda!

Meer informatie?
Kijk vooral rustig rond op deze website. Zo krijgt u alvast een beeld van wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen. Of wilt u direct gekoppeld worden aan een adviseur? Klik dan hier.

    Neem contact met mij op

    Vul uw gegevens in, dan nemen wij snel contact met u op.