Fondsenmozaïek


Vermogensbeheer met de beste fondsmanagers in de wereld

NNEK biedt u professioneel vermogensbeheer op collectieve basis, waarbij u optimaal profiteert van een wereldwijde spreiding in beleggingsfondsen in verschillende vermogensklassen (asset classes). Hierdoor realiseert u met uw beleggingen een spreiding alsof u belegt met meer dan een miljard euro. Deze beleggingsdienst noemen we Fondsenmozaïek: Vermogensbeheer op basis van beleggingsfondsen. Fondsenmozaïek is al vanaf 25.000 euro voor u beschikbaar.

Beleggingsfondsen bieden een optimale spreiding van uw vermogen en worden beheerd door zeer ervaren professionals. NNEK is ervan overtuigd dat geen enkele fondsaanbieder in alle beleggingscategorieën de beste kan zijn. NNEK zoekt daarom wereldwijd per categorie de fondsmanager met het best presterende beleggingsfonds in die categorie. Omdat wij geen eigen fondsen hebben, kunnen wij een echte onafhankelijke en objectieve keuze maken voor onze klanten.

De filosofie

Het enorme aanbod van vele tienduizenden beleggingsfondsen en de enorme stroom aan informatie stelt een belegger voor een lastige keuze: Welke fondsen moet ik kiezen, rekening houdend met mijn doelstelling? In welke regio's en sectoren te beleggen? Hoe monitor ik welke fondsen het goed - blijven - doen? Hoe houd ik de verschillende beleggingsinstrumenten (asset classes) in balans? Wanneer moet ik risico afbouwen? NNEK denkt dat veel beleggers niet de tijd of de middelen hebben om dit allemaal zelf te doen. Daarom Fondsenmozaïek!

Klik hier voor de brochure van Fondsenmozaïek.

Klik hier voor het document Beleggen? Bereid u goed voor.

Bereken hier uw totale jaarlijkse kosten.

Lees hier ons klantjaarverslag 2014